Corporate Recruiter

Solliciteer direct
Locatie Rotterdam
Dienstverband 32 tot 40 uur
Sporten onder werktijd
Leaseauto
Vrije dag op jouw verjaardag
Meer weten over deze vacature?

Neem dan contact op met Anouk Booten

Wat ga jij doen als Corporate Recruiter?

In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de aanname van onze collega’s werkzaam op onze kantoren in Utrecht, Rotterdam en Alkmaar.


Altijd al willen bijdragen aan de groei van een organisatie?

Dat kan in onze functie van Corporate Recruiter. Tof toch?!

Jij draagt in deze rol de verantwoordelijkheid voor het aannemen van nieuwe collega’s voor onze kantoren in Utrecht. Alkmaar en Rotterdam. Hierbij gaat het voornamelijk om functies als Recruiter, Accountmanager of Field Coach.

Als geen ander weet jij kandidaten in deze krappe arbeidsmarkt te vinden waarna het aankomt op jouw eigen persoonlijkheid. Jij maakt immers het verschil tussen onze en andere organisaties. Vol enthousiasme en passie vertel je over Breinstein en maakt daarbij de koppeling met de behoeftes van de kandidaat die je spreekt. Je weet de juiste fit te maken kijkende naar onze organisatiecultuur. Daarnaast weet jij onze kernwaarden Ondernemerschap, Verbinding, Groeimindset en Fun te vertalen en hier scherp op te selecteren. Jij wordt namelijk blij van een nieuwe, gelukkige collega die past binnen Breinstein.

Vanuit deze rol ben je de spil binnen de organisatie. Jij weet wat de capaciteitsvraagstukken zijn en maakt hierin de vertaalslag richting de arbeidsmarkt. Kritische vragen stellen richting interne collega’s is hierbij essentieel. Wat zoeken ze voor collega? Wat past er in het team?

Jij bent verantwoordelijk voor de gehele sollicitatieprocedure (schrijven van een wervende vacaturetekst, searchen en binnenkomende sollicitaties afhandelen, belafspraak, persoonlijk gesprek, terugkoppeling persoonlijkheidstest, rollenspel, contractonderhandeling tot de indiensttreding).

De directie en het MT geef jij advies vanuit jouw expertise, houdt ze op de hoogte en haakt hen aan waar nodig.

Tijdens het gehele sollicitatieproces houd je de ‘Candidate Experience’ in de gaten, houd je het overzicht in het proces en scherpt de interne processen aan, indien nodig.

Solliciteer direct

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Stap 1
Eerste gesprek
Stap 2
Persoonlijkheidsassessment
Stap 3
Aanbod
Stap 4
Arbeidsvoorwaarden & contractondertekening

Werken bij Breinstein

Breinstein is een innovatief traineebedrijf in de IT, met als belangrijkste aandachtsgebieden Informatiemanagement, Data Analytics, Cyber Security en Duurzaamheid & innovatie. Het begon ooit op een zolderkamertje in Alkmaar en is uitgegroeid tot een landelijk traineebedrijf met kantoren in Alkmaar, Rotterdam en Utrecht.

Jaarlijks stromen meer dan 150 hoogopgeleide IT-talenten via Breinstein de arbeidsmarkt op. Onze klanten – inmiddels al meer dan 500 – zitten vooral in de publieke sector: van de Rijksoverheid tot gemeenten, van waterschappen en provincies tot ziekenhuizen en universiteiten. Verveling? Dat bestaat bij ons niet! Wel vraagt groei om onze kernwaarden “Ondernemend”, “Verbindend”, “Groeimindset” en “Fun”. Dat zijn onze beste ingrediënten.

WAT KUN JE VAN ONS VERWACHTEN?

  • IPhone, MacBook Pro, LinkedIn Recruiter Seat en een leaseauto met tankpas
  • Uitzicht op een vast contract.
  • Sporten onder werktijd. Daarvoor hebben wij meerdere sportabonnementen ter beschikking.
  • Jouw groei en ontwikkeling staat centraal. Coaching vindt plaats aan de hand van een op maat gemaakt persoonlijkheidsprofiel. Je krijgt een persoonlijke buddy en volgt trainingen en cursussen om meer uit jezelf te kunnen halen.
  • 25 vakantiedagen én een vrije dag op jouw verjaardag. Dit alles om jouw verjaardag goed te kunnen vieren. Wie wil dat nou niet?
  • Je hebt recht op 1 verlofdag om vrijwilligerswerk te gaan verrichten. De maatschappij een beetje beter maken, dat wil jij toch ook?
  • Een potje voor je oude dag (deze bedragen 8% van de pensioengrondslag). 

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU?

  • Minimaal drie jaar werkervaring binnen een Recruitment functie. Bij voorkeur al ervaring binnen een Corporate Recruitment rol. Ook nog eens ervaring met het bemiddelen van Recruiters en Accountmanagers? Top!
  • Je bent energiek en bekend met het werken binnen een dynamische, commerciële en prestatiegerichte organisatie.
  • Jouw standplaats is kantoor Rotterdam. Daarnaast ben je bereid om ook af en toe richting onze kantoren in Rotterdam en Utrecht te reizen.
  • Je hebt oprechte interesse in de mensen met wie je werkt.

Ben je nieuwsgierig naar meer informatie of wil je direct solliciteren? Klik op de knop of neem direct contact op met Anouk Booten via 0651449938 of [email protected]

Solliciteer direct

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Gerelateerde traineeships

Bekijk alle vacatures