Recruiter trainee

Solliciteer direct
Locatie Alkmaar
Dienstverband 32 tot 40 uur
Startsalaris € 2.700
Sporten onder werktijd
Vrije dag op jouw verjaardag
Meer weten over deze vacature?

Neem dan contact op met Anouk Booten

Wat ga jij doen als Recruiter trainee?

Ben jij op zoek naar een uitdagende start in de recruitmentwereld? Wil je bijdragen aan het succes van Young Professionals door hen te begeleiden naar een carrière binnen de IT? Bij Breinstein zoeken wij enthousiaste Junior Recruiters die willen groeien binnen het recruitmentvak en zich willen focussen op het werven van hbo- en wo-talenten voor één van onze traineeships: Informatiemangement, Data Analytics, Cyber Security of Duurzaamheid & Innovatie. 

WAT GA JE DOEN ALS COMMERCIEEL TRAINEE:

Als Junior Recruiter ga je, ben jij vanuit één van onze kantoren in Alkmaar, Utrecht of Rotterdam verantwoordelijk voor het vinden van de juiste young professionals die wij opleiden en plaatsen bij grote opdrachtgevers. Je leert hoe je talent herkent, begeleidt en hoe je een ideale match maakt tussen Young Professionals en opdrachtgevers. Hierbij werk je nauw samen met de accountmanagers, die de wensen van de opdrachtgever aan jou doorgeven, zodat jij precies weet welke skills en persoonlijkheid de opdrachtgever zoekt.

Daarnaast krijg je intensieve begeleiding en training om jezelf te ontwikkelen tot een sterke medior recruiter. Onderwerpen zoals gesprekstechnieken, netwerken, markt- en IT-kennis komen hierbij aan bod.

Solliciteer direct

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Stap 1
Eerste gesprek
Stap 2
Persoonlijkheidsassessment
Stap 3
Aanbod
Stap 4
Arbeidsvoorwaarden & contractondertekening

Werken bij Breinstein

Breinstein is een innovatief traineebedrijf in de IT, met als belangrijkste aandachtsgebieden Informatiemanagement, Data Analytics, Cyber Security en Duurzaamheid & innovatie. Het begon ooit op een zolderkamertje in Alkmaar en is uitgegroeid tot een landelijk traineebedrijf met kantoren in Alkmaar, Rotterdam en Utrecht.

Jaarlijks stromen meer dan 150 hoogopgeleide IT-talenten via Breinstein de arbeidsmarkt op. Onze klanten – inmiddels al meer dan 500 – zitten vooral in de publieke sector: van de Rijksoverheid tot gemeenten, van waterschappen en provincies tot ziekenhuizen en universiteiten. Verveling? Dat bestaat bij ons niet! Wel vraagt groei om onze kernwaarden “Ondernemend”, “Verbindend”, “Groeimindset” en “Fun”. Dat zijn onze beste ingrediënten.

WAT VRAGEN WIJ:

  • Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding (alle richtingen zijn welkom, met een commerciële mindset);
  • Je hebt maximaal een paar jaar werkervaring, of bent net afgestudeerd.
  • Je hebt een proactieve en leergierige instelling en wilt je snel ontwikkelen binnen jouw rol als recruiter;
  • Je bent creatief, denkt buiten de kaders en herkent kansen wanneer deze zich voordoen;
  • Je bent communicatief vaardig, goede mensenkennis en je weet precies waar onze doelgroep op ingaat.


WAT BIEDEN WIJ:

  • Een startsalaris van €2700,- bruto per maand, met een aantrekkelijke bonusregeling 
  • Een MacBook Pro en iPhone;
  • Lease-auto met tankpas; 
  • 25 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband) + 3 extra dagen waaronder vrij op jouw verjaardag;
  • Een potje voor je oude dag (deze bedraagt 8% van de pensioengrondslag);
  • Doorgroeimogelijkheden; Je start als junior Recruiter, maar groeit zo snel mogelijk door in je rol naar een medior recruiter positie;
  • Jouw groei en ontwikkeling staat centraal. Er vindt coaching plaats op basis van een op maat gemaakt persoonlijkheidsprofiel. Daarnaast volg je trainingen met het team om meer uit jezelf te kunnen halen;
  • Sporten onder werktijd;
  • Events en feestjes; Binnen Breinstein organiseren we regelmatig leuke uitjes, borrels en feestjes om samen successen te vieren.


SOLLICITEREN:
Zie jij jezelf al werken als Recruitment trainee bij Breinstein? Solliciteer dan snel!  Heb je vragen? Neem dan contact op met Anouk Booten via 06-51 44 99 38.

Solliciteer direct

"*" geeft vereiste velden aan

Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Gerelateerde traineeships

Bekijk alle vacatures